Warning: mysqli::mysqli(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505 in /home/wwwpaspalacehr/public_html/application/core/controller.php on line 31

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/wwwpaspalacehr/public_html/application/core/controller.php:31) in /home/wwwpaspalacehr/public_html/application/libs/authentication.php on line 18

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwwpaspalacehr/public_html/application/core/controller.php:31) in /home/wwwpaspalacehr/public_html/application/libs/authentication.php on line 18
Paspalace

O nama

Boutique hotel za pse Paspalace prvi je certificirani član IBPSA-e (International Boarding & Pet Services Association) u Hrvatskoj. To nam omogućava povezivanje sa svim luksuznim hotelima za ljubimce u svijetu čime smo, kroz razmjenu prakse i razvoj naših zaposlenika, neprestano ukorak s najmodernijim trendovima. Zbog toga smo stalno u mogućnosti pružati vrhunsko iskustvo ljubimcima i njihovim vlasnicima.

about-dog1

Boutique hotel za pse Paspalace prvi je certificirani član IBPSA-e (International Boarding & Pet Services Association) u Hrvatskoj. To nam omogućava povezivanje sa svim luksuznim hotelima za ljubimce u svijetu čime smo, kroz razmjenu prakse i razvoj naših zaposlenika, neprestano ukorak s najmodernijim trendovima. Zbog toga smo stalno u mogućnosti pružati vrhunsko iskustvo ljubimcima i njihovim vlasnicima. Paspalace s ponosom surađuje i s udrugom Alfa Canis koja se niz godina uspješno bavi odgojem, školovanjem i socijalizacijom pasa. Alfa Canis od osnutka djeluje s ciljem promicanja kvalitetnog suživota ljudi i pasa, što je jedna od misija i ovog boutique hotela za pse.

Naš se boutique hotel za pse prostire na 750 m2. Dizajniran je tako da se stvori doživljaj psećeg grada. Kućice su po veličini, uređenju i dizajnu te po svim kriterijima prilagođene vašim ljubimcima, a iznimnu smo pažnju posvetili odabiru materijala i boja te veličini apartmana kako bismo im na svaki način pružili udoban boravak te aktivno, sigurno i sanitarno okruženje.

Uz sveobuhvatne usluge noćenja, dnevne igraonice, uljepšavanja i opuštanja svojim klijentima pružamo i individualne šetnje i individualni pristup u radu, a sve to prema želji vlasnika te uz mogućnost prethodnog dogovora.

about-dog2

Partneri udruge

ibpsa
alfa-canis
about-dog2

Svaki detalj Paspalace boutique hotela za pse prilagođen je psima.

Pogledajte cjenik naših usluga

Rezervacija

Za već postojeće i upisane klijente omogućavamo online rezervaciju željenih termina, a prije rezervacije molimo da pročitate Pravilnik o boravku u hotelu Paspalace. Želite li postati naš klijent? Proces upisa je jednostavan. Možete ga pronaći ovdje. U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Rezerviraj smještaj za svog ljubimca